במסגרת שינוי תדמית, נערך תכנון מחדש למבנה בן 4 קומות המשכן את משרד הפרסום.
 

-שלב א' - תוכננה מחדש קומת ה"קריאטיב" בשילוב גאומטריות, גוונים וחומרים עזים ליצירת מגוון אזורים לעבודה, פגישות, מצגות. הקומה מאופיינת במערכות מולטימדיה מגוונות המיועדות לשלב את עבודת ה"קריאטיב" במצגות ופגישות עם לקוחות.
-קומה 4 - קומה זו שוכנת מסעדה לעובדי המשרד במבנה קל, בעל חזיתות זכוכית וגג פח אלומיניום קמור. בקומה תוכנן גם מטבח מוסדי לשירות המסעדה.
-קומת Call Center - תוכנן מערך לשרות לקוחות טלפוני, סביב מוטיבים של מכלי דגים בתצורות שונות המשולבים באזורי העבודה ויוצרים מוקדים ויזואליים המעשירים את האווירה בסביבת העבודה. שלב זה טרם בוצע.

-דירות בעלים בעליית הגג - תוכננה דירת סטודיו לשימוש הבעלים בחלל עליית גג, הכוללת אזור עבודה, פינת שינה ואזור הסבה וכן חדר שרותים ורחצה מפואר. הדירה מאופיינת בחלון קשתי על פני כל החזית הראשית הפונה לנוף הים.

מוקד המודעות הארצי

Show More

@2023 by Samuel Glade | Landscape Architect | Proudly created with Wix.com